jueves, 18 de enero de 2007

Java, el bidó i el ajedrez

Bé, crec que igual que a molta gent, el malaït problema del bidó ens ha suposat un problema major, m'atreviria a dir, superior a l'ajedrez....

El problema del bidó
A noltros al final ens ha funcionat tot, excepte cuant intentes omplir un bidó de 5, amb 4 jerres de: 10, 13, 22,24... es a dir, no conseguim fer transferencies entre varies jerres. tots els demes casos ens els contempla inclús el cas de bido de 10 i jerres de 12 i 11... un puta merder vamos, al final supos k entregarem aquesta versió... si mos pilla :O 0'25 menos a l'examen ¬¬ (No crec k mos vengui a n'això d'aprovar no? :S)

El malait ajedrez!
Bé, sa veritat es que el duim bastant bastant bé l'unic problema es que avui mos hem posat a programar-lo tirantmos de cap dins el codi... i com es llogic, mos hem pegat una estampada i hem perdut 3 hores xD... en fí, el pròxim dia ja durem algoritmes havere si algún funciona xD

Per lo demés.... crec que no ens suposarà massa més problemes...



Petit projecte :P
Bé, ara he començat un programa desencriptador de md5 per força bruta a partir del hash.... en tenir-lo acabat ja vos dire coses ;)

2 comentarios:

Marisol dijo...

Pepe a estodiar....xDDD

worm dijo...

Ja te dic ara que lo del MD5 no té gaire sentit. No és un algoritme d'encriptació sino de hash. Hi ha infinites entrades que produeixen la mateixa sortida.

Com a molt el que pots intentar és trobar el fitxer més curt que tengui com a hash cert codi. Això es fa amb 10 línies i l'algoritme MD5 (md5sum en unix). De totes el problema és NP-Complet i és inviable per a calcular "passwords" de més de 5-7 caràcters. D'altra manera no acabarà mai.

El que sí pot resultar interessant amb MD5 és intentar trobar col·lisions. No és gens fàcil però sí que té cert interès, encara que només sigui a mode de curiositat.